CAUTA ZBORURI
 
Modalitati de plata
CUM CUMPAR BILETUL?
Biletele pot fi achizitionate:
- direct de pe site
Pe site-ul Agentiei Gap Adventure, agent autorizat Blue Air aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
Card

Tranzactie printr-un card de credit/debit activ pentru plati online. Urmatoarele tipuri de carduri sunt acceptate: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Veti fi redirectionati catre Ingenico pentru procesarea securizata a platii.

Depunere numerar
Intrati pe www.bilete-avion-Iasi.ro, rezervati biletele si aveti la dispozitie 1 zi lucratoare pentru achitarea rezervarii dvs, in conturile Gap Consult SRL deschise la:
Raiffeisen Bank
Cont EURO: RO87RZBR0000060012263022
CUI: 26371754
Adresa bancii: Piata Stefan cel Mare, Piatra Neamt
Retea unitati Raiffeisen Bank: Click aici!

Rezervarea se poate face cu minim 7 zile inainte de data calatoriei.
Puteti efectua aceasta plata la orice ghiseu din Romania, sau puteti efectua transfer bancar intr-unul din conturile mai sus mentionate. Puteti plati numai rezervari efectuate in EUR. Obligatoriu, pe Ordinul de Plata trebuie notat un numar de telefon de contact si codul de rezervare afisat in pagina urmatoare.
Dupa confirmarea platii dumneavoastra, veti primi biletele pe adresa de email comunicata in rezervare in decurs de 48 ore. Prin aceasta metoda de plata nu se pot achita modificari de data, ruta, nume, servicii speciale sau extra-servicii.

cardAvantaj
Tranzactie printr-un cardAvantaj activ pentru plati online, cu plata in maxim 3 rate. Veti fi redirectionati catre Credit Europe Bank pentru procesarea securizata a platii.
PayPal
Tranzactie prin Paypal, procesarea platii se va face prin PayPal.
Prin aceasta metoda de plata puteti achita numai rezervari noi in EUR sau USD, si nu modificari de data, ruta, nume, servicii speciale sau extra-servicii.

Blue Air | Bilete avion Blue Air | Din Aeroportul Iasi, Blue Air opereaza din anul 2015, cu urmatoarele curse: Iasi catre Bruxelles (miercuri si sambata), Paris Beauvais (luni si vineri), Koln (luni si vineri), Bologna, Napoli, Roma (marti si joi), Londra Luton, Barcelona, Stockholm. Aeroportul Iasi este situat in nord-estul municipiului, avind o vechime de aproximativ 90 ani. Pentru transferul catre aeroport se poate folosi o linie de autobuz – linia 50, taxiul sau masina personala care se poate lasa in parcarea aeroportului. Deasemenea Blue Air opereaza zboruri interne catre, Bucuresti, Constanta, Cluj si Timisoara, dupa urmatorul program. Zboruri Iasi - Otopeni operate de Blue Air, zilnic luni-sambata, dimineata ora 6.30. Luni, cu Blue Air exista o cursa Iasi-Bucuresti la 21.45, si marti-vineri ora 20.20. Duminica Blue Air zboara spre Bucuresti seara la 20.20. Retururile din Bucuresti spre Iasi ale Blue Air, sunt luni-vineri, 8.30 si 21.30, sambata 8.30, si duminica, 21.30. Din octombrie 2016, incep zborurile catre Cluj si Timisoara, biletele de avion se pot cumpara de pe www.bilete-avion-cluj.ro si www.bilete-avion-iasi.ro . Bilete de avion pentru zborurile din Bucuresti pot fi achizitionate si de pe www.bilete-avion-bucuresti.ro . Deasemenea spre Aeroportul din Bacau pot fi cumparate bilete de avion ieftine Blue Air de pe www.bilete-avion-bacau.ro . Preturile pentru zborurile interne Blue Air incep de la 19,99 euro si includ bagaj de mina de 10 kg, bagaj de cala de 32 kg si un snack. Pentru a obtine un tarif cit mai mic al biletelor de avion se recomanda cumpararea acestora cu minim 4 luni in avans fata de data zborului.
Cautari similare: blue air blueair bilete blue air bilete blueair bilete avion blue air bilete blue air, bilete blueair, blueair blue air bilete avion ieftine bilete ieftine blueair bilete avion ieftine bilete blueair bilete avion blueair bilete Blueair ieftine Bluir Bluer atena bacau bucuresti sibiu  cluj  iasi barcelona bologna bruxelles catania dublin larnaca  londra madrid malaga milano napoli nisa paris roma stuttgart valencia torino birmingham glasgow castellon liverpool stockholm hamburg lyon koln Bluair zboruri ieftine bilete low cost blueair ieftin blue


bilete-avion-iasi.ro este site-ul Agentiei de turism Gap Adventure al SC Gap Consult SRL, CUI 26371754, J27/3/2010, Licenta de turism nr. 85/2018, in calitate de Agent al BlueAir AMS. Acest site nu colectează nici un fel de date personale ale clientului, ci redirecteză clientul către website-ul BlueAir AMS, unde se efectuează efectiv vânzarea.